METABOND  Old Spezial
Agip. Stile Italiano!
S.C. ROLINE COM S.R.L. - Distribuitor Autorizat Lubrifianti AGIP
Prosusul Old Spezial se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip, benzina, diesel, wankel, gaz sau cu turbo, datorita calitatii sale de ungere pana la temperatura de 1100 gradeC. Viscozitatea produsului Old Spezial a fost dezvoltata in asa fel, ca sa mentina functionarea lina a motoarelor uzate. in majoritatea masinilor cca. 60% din energia medie folosita din combustibil se pierde prin rezistenta gazelor de esapament, a racirii, si a frecarii interioare la rulmenti, pistoane. segmenti, axe cu came, supape, pinioane, axe de echilibrare. Old Spezial scade aceasta frecare cu pana la 50%, ceea ce rezulta cresterea puterii si reducerea consumului. Uleiul de motor transporta microparticulele oriunde exista frecare. Datorita marimii microparticulelor, acestea ajung la denivelarile din suprafetele metalice din cilindri, pistoane, segmenti, rulmenti, axe, etc., la partile aflate in frecare a acestora, unde se depun si se fixeaza.
Astfel Old Spezial asigura o ungere de siguranta, datorita coeficientului mic de frecare usureaza functionarea motorului, care este baza cresterii puterii si reducerii consumului de carburant.
Avantajele folosirii produsului Old Spezial:
*usureaza schimbarea de viteza
*scade uzura pana la 50%
*caracteristici de randament mare
*reduce costurile
*scade pierderea de ulei
*curatarea interioara a motorului
*marirea randamentului motorului
*scade consumul de combustibil
*marirea confortului de calatorie
*calitati bune in caz de incidente
*scade zgomotul de motor
*marirea vietii motorului
*inbunatatirea caracteristicilor de pornire
*scade noxele emise
*echilibrarea temperaturii de ulei de motor si de angrenaj
Mod de utilizare:
Se schimba uleiul si filtrul de ulei, se agita in prealabil flaconul, se foloseste Old Spezial in proportie de 5-10% la uleiul de motor si se parcurg cateva km dupa adaugarea produsului. O aplicare a produsului este de ajuns pentru 30-50000 km.
Domenii de utilizare:
Old Spezial se foloseste la autoturisme, motoare, tractoare, autocamioane, motoare de vapor, chiar la catalizatoare, se poate adauga la orice tip de ulei de motor mineral, semisintetic sau sintetic.
Produs de tratament nepoluant destinat reducerii frecarilor si compensarii uzurilor accentuate, destinat in special motoarelor cu un consum marit de ulei si uzuri avansate.