METABOND  C
Agip. Stile Italiano!
S.C. ROLINE COM S.R.L. - Distribuitor Autorizat Lubrifianti AGIP
METABOND C este un produs chimic, similar cu METABOND M, contine mai putine produse de curatire dar trateaza suprafete cu presiuni si temperaturi mai mari, fiind un agent care innobileaza suprafetele. Nu este un aditiv si nu modifica calitatile fizico - chimice ale uleiului. METABOND C intra in reactie cu atomii de pe suprafetele pieselor metalice si formeaza pe suprafetele acestora un strat de protectie microscopic, foarte fin si rezistent la uzura, acest strat protector realizat de METABOND C de natura chimica fara a modifica cotele pieselor tratate, asigura o protectie la uzura chiar si in cazul pornirilor la rece.

Avantajele folosirii produsului METABOND C:
Reduce frecarile si uzura; reduce consumul de combustibil; creste durata de utilizare normala, asigura o pornire usoara; mareste efectul de ungere; creste randamentul motorului; protejeaza impotriva coroziunii; reduce cheltuielile de intretinere si service, curata interiorul instalatiilor si motoarelor.

Domenii de utilizare:
METABOND C se utilizeaza la instalatii hidraulice, macarale, compresoare, masini de prelucrare a metalelor, reductoare de putere, utilaje, motoare vechi si motoare in 2 timpi. Se adauga direct in lubrifiant in proportie de 5% (la un litru de ulei 50ml) - la prima tratare, in ulei nou, la schimb de ulei. Reducerea zgomotului se observa dupa 1-3 minute, celelalte avantaje vor fi sesizabile dupa 150-300 km. Nu se va aplica numai o singura data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei in proportie de 2,5% pentru intretinerea suprafefetei tratate.Evident, la motoarele care nu necesita schimb de ulei, nu trebuie completat nici METABOND-ul.
Produs de tratament nepoluant pentru reducerea frecarilor si uzurilor, special pentru motoare si instalatii mai uzate sau cu solicitari mai mari.