METABOND Spray
Ulei special in amestec cu alte hidrocarburi elaborat pentru reducerea frecarii si uzurii la metale si aliaje feroase.
Agip. Stile Italiano!
S.C. ROLINE COM S.R.L. - Distribuitor Autorizat Lubrifianti AGIP
Descrierea produsului:        
Actioneaza atāt asupra otelurilor rapide cāt si asupra aliajelor (carburi metalice)
Actioneaza atāt asupra otelurilor rapide cāt si asupra aliajelor (carburi metalice) Se aplica de la o distanta de 15-40 cm pe suprafata tratata.
Avantajele utilizarii: Si īn lipsa presiunii si temperaturii īsi face efectul de īnnobilare a suprafetelor, cu ajutorul unui tub prelungitor se poate ajunge īn locurile ascunse, īndeparteaza, īn afara de rugina, impuritatile de sare precum si grasimile, īndeparteaza umiditatea din motoare si instalatii electrice, se recomanda utilizarea lui acolo, unde nu exista alte posibilitati de ungere.
Nu este inflamabil, deci poate fi folosit īn siguranta chiar si īn domenii cu pericol de incendiu. Spre deosebire de alte produse Metabond, intra īn reactie chimica fara presiune si temperatura, instantaneu cca. 20% si restul de 80% īn termen de 5-8 ore. Este uleios, cu pompa, se poate folosi īmpreuna cu ulei sau vaseline.
       
Mod de utilizare:        
Se aplica de la o distanta de 15-40 cm pe suprafata tratata.
       
Domenii de utilizare:        
Articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, etc.